RAD LEDOMATA

Samoposlužni ledomat je potpuno samostojeći i samoodrživi aparat koji omogućava kupcima da bilo kada dođu do aparata i samostalno kupe led. Koristi prethodno filtriranu vodu koju smrzava i od nje proizvodi ledene kocke te ih čuva u spremniku spremne za prodaju.
Led koji se prodaje iz samoposluznog ledomata je svjež i nije slijepljen, a u jednoj kupovini se može minimalno kupiti 3kg leda, što je količina koju aparat izbacuje po jednom izbačaju.
Aparat je sastavljen od 2 glavne cjeline: jedinica koja pravi led, Ice Maker, te jedinice koja skladišti i prodaje led te ga održava svježim.
Ice Maker – jedinicu za proizvodnju leda tvrtka Rebus proizvodi samostalno od renomiranih proizvođača rashladne tehnike kao Danfos, Embraco i drugi.
U idealnim uvjetima, na temperaturi od 22°C, Ice Maker u trideset minuta napravi 6 – 8 kg leda. Zračno hlađenje učinkovit je način rada pri kojem se za hlađenje kompresora koristi vanjski zrak. Također to jed jedan od ekonomičnijih načina proizvodnje leda koji je i ekološki prihvatljiviji jer koristi zrak da bih ohladio kompresor a ne vodu.
Kontaktirajte nas!